nedeľa 8. septembra 2013

Grilovany ananas so zmrzlinou





Jednoduchy dezert pripravite do 15 minut aj s ocistenim cerstveho ananasu. Mozete pouzit aj z konzervy, ale nikoho snad netreba presviedcat o tom, ze cerstvy je cerstvy ...je proste chutovo lepsi. Grilovany ananas sa podava teply v roznych marinadach ako priloha k jedlu alebo ho podavame ako dezert nasladko a skvele sa k nemu hodi kopcek zmrzliny. Ja som pouzila vanilkovu a  pridala som par kvapiek Amaretta a na niektore par kvapiek Baileysu. Neuveritelne ako sa tam tych par kvapiek hodilo :)....
Takze potrebujeme:
ananas
masla
skoricovy cukor
zmrzlina
krem toho:
 par kvapiek likeru
cerstvu matu

Postup: ananas nakrajame na platky cca 1-1,5 cm. Ocistime a vyrezeme prostriedok ( tu drevitu cast). Maslo rozpustime. Namocime kolieska ananasu do rozpusteneho masla a ogrilujeme na rozpalenej grilovacej panvici. Ked mame prvu stranu ugrilovanu, koliesko otocime a vrch posypeme skoricovym cukrom. Ked uz mame  spodok ugrilovany este na par sekund otocime koliesko ananasu, aby sa skoricovy cukor roztopil. Prelozime na tanier a dozdobime kopcekom zmrzliny. Ihned podavame.


3 komentáre:

  1. Mila Adriana supr tvuje recepte ale prosim nemas nic dietneho hahahaha u tebe so furt jamky a to je nic pro muje figura .Hezky tebe zdravim Karin

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hehe, Karin to napísala presne, čo tak dietku, ja tri týždne nejem chleba, ani cestoviny, vlastne nič z múkou a šesť kilečiek dolu, huráááááááááá, len ako mi todlho vydrží............

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto dobrůtku znám. :-)) Krásně jsi to nafotila. :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za kazdy komentar, aj negativny:)